Gökhan Akar ile sevgili olan MasterChef yarışmacısı kim?

Başarılı performansıyla MasterChef Türkiye'de dikkat çeken Pelin Zaman'ın ünlü şarkıcı Gökhan Akar ile sevgili olduğu ortaya çıktı. Zaman'la sosyal medyada paylaşım yapan Akar, "Kalbimin ta en içi" notunu düştü.

04 Kasım 2021 Perşembe 10:36
Gökhan Akar ile sevgili olan MasterChef yarışmacısı kim?

Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı MasterChef Türkiye'de yarışan Pelin Zaman, özel hayatıyla gündem oldu."GÖNLÜMÜN ŞAMPİYONU"Başarısıyla ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Pelin Zaman'ın şarkıcı Gökhan Akar ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Gökhan Akar, "Pelin Zaman neyin oluyor?" sorusuna sevgilisiyle fotoğrafını paylaşarak "Gönlümün MasterChef Türkiye şampiyonu. Kalbimin ta en içi" cevabını verdi.
Akar, fotoğrafına kendi "Ruh Eşi" şarkısını da ekledi.

PELİN ZAMAN KİMDİR?33 yaşındaki Pelin Zaman, havalimanında yolcu hizmetleri memuru olarak görev yaptı. İşletme mezunu olan Pelin Zaman, 2 yıl aşçılık eğitimi aldı. Dünya mutfağına oldukça ilgili

olan yarışmacı, hünerlerini MasterChef Türkiye'de sergilemeye devam ediyor

.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.