Hakan Ural'dan üzücü haber!

Sunucu Hakan Ural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerinden dua istedi. Virüslerle mücadele ettiğini söyleyen Ural, "Her geçen gün daha da zorlaştı" dedi.

06 Kasım 2021 Cumartesi 12:06
Hakan Ural'dan üzücü haber!

Kanal D’de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucuları arasında yer alan Hakan Ural’ın programda yer almaması üzerine neden yok sorgulamaları hız kazandı. Ünlü ismin programda yer almaması nedeniyle programa veda ettiği düşünülürken konu ile ilgili açıklama kendisinden geldi.

“TARİF EDİLEMEYEN VİRÜSLERİ DENEYİMLEMİŞ OLDUK”

İki gün önce Instagram’dan paylaşım yapan Ural, “Sevgili minik ailem ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef. Fakat hamdolsun Allah’ın izni ile çok çok iyiyim hanım iyi baktı Allah için. Sizlerin hayır duasının ilgi alakasının içtenliğiniz samimiyetinizden kaynaklı enerji verişinizle hiç bir hastalık muvaffak olamaz evvelallah. Arayan soran tüm dost arkadaşlara da teşekkürler. Her işte de bir hayır vardır inşallah Allah’tan bir mani olmazsa sağlam olsun Pazartesi beraberiz. Sizleri Allah için çok seviyorum iyi ki varsınız. Selam, sevgi, saygılar” dedi.

“DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN”

Ancak bugün durumu ağırlaşan sunucudan yeni bir paylaşım geldi. Ural, “Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.

HAKAN URAL NEDEN YOK?

Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından olan Hakan Ural, Instagram üzerinden açıklama yaparak birkaç gün programda yer alamayacağını şu sözlerle anlattı:

"Sevgili arkadaşlar rahatsızlığım nedeniyle bir kaç gün sizlerden ayrı kalacağım sanırım ciddi soğuk almışım program devam ediyor @nurtugbaalgul ve destek olacak dostumuzu eminim yalnız bırakmazsınız ilk fırsatta buluşmak üzere selam sevgi saygılar"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.