Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'ten kanser hastaları için çağrı

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin yıldızı Burak Özçivit Türk Kanser Derneği ile birlikte bir bağış kampanyası düzenlediğini açıkladı.

17 Aralık 2020 Perşembe 16:18
Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'ten kanser hastaları için çağrı

Kuruluş Osman dizisinde oynadığı Osman Bey karakteri ile ekrana damgasını vuran Burak Özçivit, 24 Aralık’taki doğum günü vesilesiyle Türk Kanser Derneği ile birlikte bir bağış kampanyası düzenlediğini açıklayarak hayranlarından yardım istedi.

"SOSYAL MEDYADA BÜYÜK DESTEK ALDI"

“Sevgili ailem ve dostlarım, 24 Aralık benim doğum günüm sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum @turkkanserdernegi için bir kampanya açtım. Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek” mesajı ile kampanyayı duyuran Burak Özçivit, sosyal medyada büyük destek aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.