Sercan, Nisa'dan Vazgeçmiyor!

Survivor'da oynanan kaptanlık oyununun ardından yapılan seçimlere Nisa'nın Sercan için söylediği sözler damga vurdu. Kaptan olan Ardahan'a Nisa'yı takıma alması yönünde telkinde bulunan Sercan, Nisa'nın "Sercan orada, yapamam" cevabıyla büyük hayal kırıklığına uğradı.

11 Haziran 2020 Perşembe 10:40
Sercan, Nisa'dan Vazgeçmiyor!

Survivor'da geçtiğimiz hafta ilk kez oynanan ve takımların mavi kırmızı olarak ayrılmasını sağlayan kaptanlık oyunu, bu hafta 2. ve son kez oynandı. Yunus Emre'nin elenmesiyle birlikte 9 kişinin kaldığı Survivor'da, yarışmacılar kaptan olmak için parkurda var güçleriyle mücadele verdiler.

Kaptanların, bireysel performanslara bakılarak belirlendiği oyunda son dörde kalan isimler Evrim, Ardahan, Yasin ve Cemal Can oldu. 4 yarışmacının da kora kor mücadele ettiği oyunda başarılı olan iki isim Survivor Ardahan ve Survivor Cemal Can oldu.

Konseydeki seçme avantajı ise, iki kaptan arasında oynanan tek oyun ile Ardahan'ın oldu. Konseyde en dikkat çekici anlardan biri de Nisa'nın Sercan Yıldırım hakkında söylediği sözler oldu.

"SERCAN ORADA, YAPAMAM"

Cemal Can ilk tercihini Berkan'dan yana kullanınca Sercan Yıldırım, Ardahan'a Nisa'yı seçmesi yönünde telkinde bulundu. Ardahan, Nisa'ya doğru yönelip 'Nisa gelecek misin' diye sordu. Fakat Nisa'nın yanıtı Sercan orada, yapamam" oldu. Sercan Yıldırım da bu esnada "Sormadan al" diyerek Ardahan'ı ikna etmeye çalıştı ancak Yasin devreye girerek Ardahan'ın takımına dahil oldu. Yasin burada Nisa'ya "Kendimi feda ettim" dedi. Nisa "Yapma" dese de Mavi Takım'a dahil olan isim Yasin oldu.

Anahtar Kelimeler:
SurvivorSercanNisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.