"Sırtımdan vurdular, intikamım ağır olacak"

Ünlü sunucu Buket Aydın, Demirören Medya Grubu'ndan istifa ettikten sonra 7 yıllık eşinden tek celsede boşanmıştı. Konuya ilişkin sert açıklamalar yapan Buket Aydın, katıldığı canlı yayında "Sırtımdan vurdular. İntikamım acı olacak" ifadelerini kullandı.

18 Haziran 2020 Perşembe 14:18
"Sırtımdan vurdular, intikamım ağır olacak"

Mayıs ayının ilk haftasında Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber Bülteni sunuculuk görevinden istifa eden Buket Aydın, istifasından birkaç gün sonra da 7 yıllık eşi Erce Baykal ile tek celsede boşanmıştı.
 

Olay açıklamalar

Uçankuş TV'nin haberine göre ani istifasıyla gündeme gelen Buket Aydın, katıldığı canlı yayında yaşadığı olaylar ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Her yaptığı medyada geniş yer alan ünlü sunucu, ani istifasıyla ilgili konuşmamayı tercih etmiş ancak her fırsatta konuyla ilgili sorular yöneltilmişti.

Bu sektörde çok darbe yedim" diyen ana haber spikeri Aydın, en sonunda zehir zemberek açıklamalar yaptı ve "Sırtımdan vurdular." dedi.

 

"İntikamım acı olacak"

 "İntikamım acı olacak." diyen Buket Aydın, bundan sonra yolumun daha aydınlık olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

 

"Mezarlık" vurgusu

Ünlü sunucu, açıklamasının devamında bu süreçte çok yıprandığını belirterek "Mezarlıklar kendini vazgeçilmezler zannedenlerle dolu" sözleriyle akıllarda soru işareti bıraktı.

 

''Özür dilerim Emir''

Buket Aydın'ın, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile yasak aşkı yaşadığı için evliliğinin bittiği iddia edilmişti. 

Buket Aydın, aşk iddiaları üzerine şu açıklamayı yapmıştı: Telefonumda ve Instagram hesabımda siyasetçiler, iş insanları ve sanatçılarla çekilmiş yüzlerce fotoğrafımdan biri bu…
Arkadaşım Emir Sarıgül'den de ona istemeden verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum.

Anahtar Kelimeler:
Buket Aydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.