Tolgahan Sayışman hastaneye kaldırıldı mutasyonlu virüs!

Tolgahan Sayışman, hastaneye kaldırıldı. Mutaasyonlu virüse yakalanan Sayışman, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

20 Mart 2021 Cumartesi 11:30
Tolgahan Sayışman hastaneye kaldırıldı mutasyonlu virüs!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman koronavirüse yakalandı. Sayışman apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastalığına ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Tolgahan Sayışman, herkesi daha dikkatli olma konusunda da uyardı.


Sayışman, sosyal medya hesabı Instagram'ın hikaye kısmından yaptığı açıklamada şunları yazdı:

"Az önce Kovid-19 olduğumu öğrendim. Bir süredir evde tedavi görüyordum. Yapılan testler negatifti. Ancak bugün son olarak yaptırdığım test pozitif çıktı.''

''Yeni mutasyonlu virüs testlerde ilk etapta pozitif gözükmeyebiliyormuş. Tedavime hastanede devam etme kararı aldık.''

'Herkesi çok daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Herkese sağlık günler temenni ediyorum."

Tolgahan Sayışman: 17 Aralık 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafı Selanik göçmeni, anne tarafı ise Trabzon’ludur. Nil adında bir kız kardeşi vardır.

Kadıköy İntaş Lisesi’ni bitirdikten sonra Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 2002 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinciliği Kıvanç Tatlıtuğ’a kaptırdı.

2004 yılında Manhunt of Turkey ve 2005 yılında Güney Kore’de yapılan Manhunt International yarışmalarında birinciliği elde etti.

Bir dönem mankenlik yaptıktan sonra usta oyuncu Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi almıştır.

2006 yılında Dicle dizisinde canlandırdığı Ferhat karakteri ile oyunculuk hayatına adım atan Tolgahan Sayışman; Esir Kalpler, Maçolar, Dicle, Elveda Rumeli, Hepsi 1, Elveda Rumeli, Kavak Yelleri, Aşk Tutulması, Aşk Geliyorum Demez, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Sürgün, Mazlum Kuzey, Asla Vazgeçmem, Bizans Oyunları: Geym of Bizans, Eski Sevgili, Siyah İnci, Bir Umut Yeter gibi dizilerde rol aldı.

2017 yılında Almeda Abazi ile evlenen Tolga Sayışman’ın bu evlilikten Efehan adını verdiği bir oğlu bulunuyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Şampiyon dizisinde Kafkas Fırat karakterine hayat verdi.

Tolgahan Sayışman, 1.87 metre boyunda, 80 kilo ve Yay burcudur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.