ANKARA'DA YEREL MEDYAYA MÜJDELİ HABER

Ankara Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı’nın desteğiyle Ankara’da yayın yapan yerel gazetelere ilan desteği verecek. Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan meclis toplantılarında söz alarak Cumhur İttifakı’na yerel medyaya destek verecek olmasından dolayı teşekkür etti. Başkan Burhan, “Yerel medya bu ülkenin teminatıdır” dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı Meclis toplantıları 5. Oturumuyla devam etti.

14 Ocak 2022 Cuma 21:50
ANKARA'DA YEREL MEDYAYA MÜJDELİ HABER

YEREL GAZETELERE MÜJDE
CUMHUR İTTİFAKI’NDAN ANKARA’DA YEREL MEDYAYA DESTEK
Ankara Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı’nın desteğiyle Ankara’da yayın yapan yerel gazetelere ilan desteği verecek. Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan meclis toplantılarında söz alarak Cumhur İttifakı’na yerel medyaya destek verecek olmasından dolayı teşekkür etti. Başkan Burhan, “Yerel medya bu ülkenin teminatıdır” dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı Meclis toplantıları 5. Oturumuyla devam etti.
Toplantı maddeleri arasında yerel basına destek konusu da vardı.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan meclis toplantılarında söz alarak yerel medyaya Cumhur İttifakı’nın yerel medyaya destek vermesi ile ilgili konuştu.
“YEREL MEDYA BU ÜLKENİN TEMİNATIDIR”
Meclis Üyesi Burhan, “Bütün meclis üyelerine yerel basına destek nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Yerel medya çok önemli. Demokrasinin kurumsallaşması, kökleşmesi bakımından, ulusal medya kadar yerel medya da fevkalade önemlidir. Anayasamızın 28. Maddesi; “basın hürdür, sansür edilemez” deniliyor. Basının hür olmasının en temel yolu da ekonomik bağımsızlıktır. Yerel medya Kuvayı Milliye ruhuna sahiptir. Ezan, bayrak Cumhuriyet değerlerine bağlıdır. Bu ülkenin teminatıdır. Yerel medyadan mandacı olmaz, yere medyadan darbeci olmaz, Türkiye’deki hiçbir darbede yerel medyanın fonksiyonu yoktur. O yüzden yerel medyanın güçlendirilmesi adına vermiş olduğunuz bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Yerel medyaya destek Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Son Güncelleme: 14.01.2022 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.