DİJİTAL DÜNYA ÇALIŞTAYINA KATILACAKLAR

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve Başkan Yardımcısı Hasan Yavuz Bakır 6 Mart tarihinde Dolmabahçe Çalışma Ofisinde düzenlenecek çalıştay için basın davetlerine başladılar.

27 Şubat 2021 Cumartesi 11:51
DİJİTAL DÜNYA ÇALIŞTAYINA KATILACAKLAR

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve Başkan Yardımcısı Hasan Yavuz Bakır 6 Mart tarihinde  Dolmabahçe Çalışma Ofisinde düzenlenecek çalıştay için basın davetlerine başladılar.

İlk Ziyareti İnternet Haber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık’a yapan dernek yönetimi Startv Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik’i, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlunu, Akit Gazetesi Haber Koordinatörü Murat Alan’ı, CNN Türk Genel Müdürü Murat Yancı’yı,Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlunu ve Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşliyi ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında gazeteciler bu çalıştayın önemine dikkat çekerek”  Çok kaliteli bir ekip oluşturmuşunuz, Çok önemli konulara parmak basmışsınız.” Dediler. 

Çalıştayın açılış konuşmasını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı   Prof. Dr. Fahrettin Altun ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin yapacak.

Son Güncelleme: 27.02.2021 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.