Diriliş Ertuğrul 101. yeni bölüm ne zaman?

Diriliş Ertuğrul dizisi 101. yeni bölüm yarın yayınlanacak mı? Dizinin son bölümünün ardından fragman yayınlandı fakat daha sonra TRT 1'in sitesinden kaldırıldı. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman? İşte Diriliş Ertuğrul 101. bölüm fragmanı ve merak edilenler...

03 Ocak 2018 Çarşamba 14:41
Diriliş Ertuğrul 101. yeni bölüm ne zaman?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman? Geçtiğimiz hafta 100. bölümü ile ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul'un 101. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Son bölümde Ertuğrul oğlu Gündüz'ü, Ares'in elinden kurtarmış bölümün final sahnesinde Karacahisar Kalesi'ne baskın yapılacağını duyurmuştu. Son bölümün ardından 101. bölüm fragmanı yayınlandı fakat TRT 1'in resmi internet sitesinde yeni bölüm fragmanı bulunmuyor. Bu durumun ardından izleyiciler 'Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman? Diriliş Ertuğrul 101. bölüm yarın yayınlanacak mı? İşte merak edilenler...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Diriliş Ertuğrul izleyicileri heyecanla yeni bölümü bekliyor. TRT 1'de yayınlanan başrolünü Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul'un 101. bölümü yarın yayınlanacak mı? İzleyiciler merakla bu sorunun yanıtını arıyor. Geçen hafta yayınlanan son bölümün ardından 101. yeni bölüm fragmanı yayınlanmış ve tarih 3 Ocak olarak belirlenmişti. Fakat TRT 1'in resmi internet sitesinde fragman bulunmuyor. Tahminler yılbaşı nedeniyle diziye bir hafta ara verilmesi yönünde. Fakat yeni bölümü yarın yayınlanıp, yayınlanmayacağı ise henüz belli değil. TRT 1'den yeni bölüm fragmanı yayınlandığında tarih netleşecek. Fragman paylaşıldığı an haberimizden izleyebilirsiniz.

İşte geçen hafta son bölümün ardından paylaşılan fragman;

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 101. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Karacahisar Kalesi baskınına hazırlanan Ertuğrul, Gündüz’ün kaçırıldığını öğrenince kale baskınını ertelemiş ve Gündüz’ü geri kurtarmak için harekete geçmişti. Atsız’ın içeriden verdiği istihbaratlar doğrultusunda alplarıyla beraber kaleye kılık değiştirerek sızan Ertuğrul, Gündüz’ü kurtarıp obaya getirmiş ve gazânın başladığını apaçık ilân etmişti. Ertuğrul’un Karacahisar Kalesi’ni fethetmek için kuracağı yeni plan ne olacak? Kaleye ne gibi hamleler yapacak? Karacahisar Kalesi’nin fethi gerçekleşebilecek mi?

Tekfur Ares, Ertuğrul’un kaledeki askerlerin bir kısmını öldürüp Gündüz’ü kurtarmasından sonra kale kapılarının kapatılmasını emretmiş ve Türklerle savaşın başladığını söylemişti. Ares’in bu açık savaşa dair planları ne olacak? Ertuğrul’un kaleye taarruzunu engellemek için ne yapacak? Ertuğrul’u bu sefer de durdurabilecek mi?

Sancar’a Turgut’u öldürtüp sonra da obayı basarak beyliği almayı planlayan Bahadır Bey, Turgut’un tuzağı bertaraf edip obaya dönmesinden sonra bu planını gerçekleştirememişti. Bey olma hırsından vazgeçmeyen Bahadır Bey’in yeni planı olacak? Obayı basmak için hangi hamleleri yapacak? Tekfur Ares’le işbirliğine yanaşacak mı? Turgut ve Aslıhan, Bahadır Bey’in planlarını öğrenip bertaraf edebilecekler mi?

Son Güncelleme: 03.01.2018 15:00
Anahtar Kelimeler:
Diriliş Ertuğrul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.