GELENEKSEL RAMAZAN AKŞAMLARI

Bu sene geleneksel Ramazan Akşamları programı Kon TV’de bir başka yaşanıyor.

28 Nisan 2022 Perşembe 14:43
GELENEKSEL RAMAZAN AKŞAMLARI

Her yıl geleneksel olarak yayınlanan “RAMAZAN AKŞAMLARI” Programı bu sene yine Kon TV ekranlarında canlı yayınla izleyici ile buluşmaya devam ediyor. İlçelerden yapılan canlı yayınlarla Ramazan ayı boyunca Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları programa misafir olarak katılıyorlar. Keyifli bir Ramazan sohbetinin yapıldığı program her akşam 21.30’da Kon Tv ekranlarından ve dijital mecralardan canlı yayınlanıyor. 

Program bugüne kadar Sincan, Mamak, Etimesgut, Haymana, Pursaklar, Şereflikoçhisar, Çubuk, Kazan, Bala gibi ilçelerden canlı yayınlandı. 

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan han Özcan, Öz Orman İş Sendikası Başkanı Settar Arslan, Diyanet Sen Başkanı Ali Yıldız, Gazeteciler Emin Pazarcı, Mehmet Acet gibi isimler programa konuk olarak katılan isimlerden oldu. 

Geleneksel olarak her Ramazan Ayında ekranlara gelen “Ramazan Akşamları” programı 29 Nisan Cuma akşamı saat 21.30’da Beypazarı ilçesinden Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın katılımı ile ekranlarda olacak.

Ramazan ayının son yayını final programı ile Kazan ilçesinden ekranlara gelecek. Kazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz Final yayınında Kazan İlçesinden canlı yayınlanacak programda belediye olarak yaptıkları çalışmaları izleyici ile paylaşacak.

Son Güncelleme: 28.04.2022 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.