Mamakta Ramazan Akşamları Devam Ediyor

Mamak'ta Ramazan Akşamları devam ediyor. Pandemi nedeniyle kısıtlamalardan dolayı etkinlikleri ekranlara taşıyan Kon Tv Mamak Belediyesi katkıları ile Vatandaşlara farklı bir Ramazan yaşatıyor.

20 Nisan 2021 Salı 17:06
Mamakta Ramazan Akşamları Devam Ediyor

Ramazan sohbetleri, şiir dinletileri ile Kon Tv ve dijital medyada Ramazan bereketi esiyor. Mamak Belediyesi, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl da meydanlarda gerçekleştirilemeyen Ramazan etkinliklerini Kon Tv ve sosyal medya kanalları aracılığı ile evlere taşıdı.Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sanat, edebiyat, siyaset ve ilim dünyasının sevilen isimleri evlere konuk oluyor.

Koronavirüs sürecinden dolayı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da farklı bir Ramazan iklimi yaşanıyor.

"Ramazan Akşamları" programını Kon TV ve sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınlarla evlere kadar ulaştıran Mamak Belediyesi, ilahi ve ezgi sanatçılarından şair ve yazarlar ile siyasetçilere varıncaya kadar birbirinden tanınmış isimleri vatandaşlarla buluşturuyor. Her akşam Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi Hikmet Şimşek Sahnesi’nden yayınlanan, 21.30'da izleyiciyle buluşan Kon TV ve Mamak Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan Ramazan Akşamları programına Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de zaman zaman konuk olacak. Ramazan Akşamları programının, özel konu ve konuklarıyla süreklilik taşıyacağı kaydedilirken, programa katılacak olan isimler daha şimdiden heyecan uyandırmaya başladı. Birbirinden çok sevilen ses, söz üstatları ile siyasilerin katılım sağlayacağı canlı yayın programları, Mamak’ta Ramazan akşamlarına bambaşka bir tat katacak. Kültürümüzün ve geleneksel Ramazan etkinliklerinin yer aldığı ve AYD Başkanı Sinan Burhan'ın da katılımı ile Ramazan Akşamları programının bu akşamki konukları deneyimli Gazeteciler Abdulkadir Selvi ve Şebnem Bursalı olacak.

Mama'ta Ramazan Akşamları bu akşam saat 21.30'da Kon TV'de 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.