Sinan Burhan: Medya yolu ile kültürümüz aşağılanıyor

Yeni yayıncılık anlayışı ile kültürümüz tehlike altında diyen AYD başkanı Sinan Burhan uyarılarda bulundu.

24 Ekim 2022 Pazartesi 15:33
Sinan Burhan: Medya yolu ile kültürümüz aşağılanıyor

Anadolu yayıncılar derneği Başkanı Sinan Burhan yaptığı açıklama ile kültürümüzün medya yolu ile aşağılandığını söyledi.
Burhan özellikle kültürümüzde önemli yeri olan isimler ve benzeri konularla ilgili medyada bir aşağılama olduğunu ifade etti. 
Sinan Burhan, Şaban isminin sinemada olumsuz bir karakterle özdeşleştirilerek itibar süikasti yapıldığını artık bu ismin kullanılmadığını vurguladı. Şaban gibi Recep gibi dinimizde de önemli bir yeri olan bu gibi değerlerimize özellikle uluslararası planlayıcıların girişimde bulunduğunu söyleyen Burhan, Recep İvedik serisi ile itibarsızlaştırılmıştır.  Vecihi Hürku ismi ilede dalga geçildiğini ve itibarsızlaştırma girişimleri olduğunu söyledi.
Toplumumuzda kültürümüze, değerlerimize yönelik yapılan bu algı girişimlerinin bilinçli yapıldığını iddia eden AYD Başkanı Sinan Burhan, sözde gelişim ve değişim altında Türk milletinin değerleri ile oynuyorlar. dikkat edelim bu işi hafife almayalım dedi. 

Son Güncelleme: 24.10.2022 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.