Ufak Tefek Cinayetler 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusuna yanıt arayanlar hemen Google'a başvuruyorlar Serhan’ın hapisten kurtuluşunun tek yolunun evin satılması olduğu ortaya çıktığı son bölümün ardından merakla beklenen Ufak Tefek Cinayetler yeni fragmanında 12. bölümün ipuçları aranıyor. 11. bölümde Edip'in 'Eğer bir kralı yaraladıysan dönüşündeki tehlikelere hazır olmalısın repliği ön plana çıktı. Haberimizden Ufak Tefek Cinayetler son bölümünü ve yeni fragman linki haberimizde...

10 Ocak 2018 Çarşamba 11:46
Ufak Tefek Cinayetler 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizi bittiği gibi yeni bölümde neler olacak sorusunun yanıtının arayanlar Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Pelin ve Burcu, ince hesaplara giriyorlar. Sahipsiz bir Sarmaşık, ikisinin de hoşuna gidiyor. 11. bölümde Serhan’ın hapisten kurtuluşunun tek yolu belli oluyor ama bu durumdan faydalanmak isteyenler de ortaya çıkıyor. Final sahnesinin ardından Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı aramaları da arttı. Peki Ufak Tefek Cİnayetler 12. yeni bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından paylaşıldı mı? İşte son bölüm özeti…

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yayınlanan 11. bölümü sonrasında yeni bölüm fragmanı için de bekleyiş başladı. Ekrana gelecek olan 12. bölümde neler yaşanacağı hakkında ipuçları edinmek isteyen izleyiciler, Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor. Yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanıyla birlikte izleyicilere yeni bölüm hakkında ipuçları verilecek.

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı “Ufak Tefek Cinayetler her hafta artacak temposuyla çok konuşuluyor. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Fakat 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aşağıdaki linkten Ufak Tefek Cinayetler 12. yeni bölüm fragmanını yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 12. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Ufak Tefek Cinayetler’in kadın başrol oyuncularından Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil’in yer aldığı tanıtım karesi sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serhan'ın tutuklanması Sarmaşık'ı tepetaklak ediyor. Oya, Merve ve Arzu'nun hayatları, bu tutuklanma ile buz kesiyor. Arzu işini, Merve Sarmaşık'ı, Oya Serhan'ı kaybetmek üzere. Ya kabullenecekler ve sonuçlarına katlanacaklar, ya da bir çare yaratacaklar. Aradıkları çıkış yolunu bulabilecekler mi? Ufak Tefek Cinayetler son bölümü yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 10. BÖLÜM İZLE!

Serhan'ın ise eli kolu bağlandı. Çıkış yolu arıyor. Pelin ve Burcu ise, ince hesaplara giriyorlar. Sahipsiz bir Sarmaşık, ikisinin de hoşuna gidiyor. Acaba hesapları tutacak mı?

Anahtar Kelimeler:
Ufak Tefek Cinayetler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.