AYD, TRT'nin 50. Yılını Kutladı

Türkiye Radyo Televizyon Kurumumuzun 50 Kuruluş Yıldönümü dolayısı ile AYD Genel Başkanı Sinan Burhan bir açıklama yaparak Tüm TRT camiasına tebriklerini iletti.

01 Şubat 2018 Perşembe 11:55
AYD, TRT'nin 50. Yılını Kutladı

Sinan Burhan’ın açıklaması şöyle:
“Bu yıl 50. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu,  kamuoyu vicdanının en önemli temsilcisi olan, milletin haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılayan, doğru ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışı ile Anadolu medyasına örnek olmuştur. 
Sürekli yenilenen teknolojik altyapısıyla Türkiye'nin öncü yayın kuruluşu olmaya devam eden (TRT)Türkiye Radyo Televizyon Kurumumuz yerli ve milli yayın politikası ile ahlaki ve manevi değerleri önemseyen yayınları ile milletin hem güvenini hem de beğenisini kazanmıştır. 
TRT ülkemizde olduğu kadar dünya çapında da yakından takip edilen bir yayın kuruluşudur. Ülke tanıtımına katkısı ile beraber dünyanın önde gelen yayın kuruluşları arasına girerek, memleketimizin önemli markalarından biri olmuştur. 
Biz Anadolu medyasına daima sahip çıkan, bizlerin yanında olan, deneyim ve tecrübe eksikliklerimizin giderilmesi noktasında kurumumuzun verdiği desteği görmezden gelemeyiz. 
Başta TRT Genel Müdürü Sayın İbrahim Eren olmak üzere tüm yönetim kadrosunu ve çalışanlarını kuruluşunun 50 yıldönümünde Anadolu Medyası adına kutluyoruz.”

Sinan BURHAN
Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı

Son Güncelleme: 01.02.2018 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.