“Ceketimizi Çıkartıp Afrin’e Gideriz”

Emekli Uzman Jandarmalar Derneği Genel Başkanı Şeref Çayırtepe, ankaradanhaber.com editörlerinden Olcay Eşgi’nin gündeme dair sorularını cevapladı. Çayırtepe, “Cumhurbaşkanı veya TSK çağırırsa ceketimizi alır Afrin’e gideriz” dedi.

31 Ocak 2018 Çarşamba 10:10
“Ceketimizi Çıkartıp Afrin’e Gideriz”

Emekli Uzman Jandarmalar Derneği Genel Başkanı Şeref Çayırtepe ankaradanhaber.com’ önemli açıklamalarda bulundu. Çayırtepe , Afrin harekatında şehit olan aziz vatan evlatlarını rahmetle anıyoruz, kahraman gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.

Afrin’in önemine dikkat çeken Çayırtepe “ Orada olacak olaylar Türkiye’ye yansıyacaktır. Türkiye kendi ülkesinde yaşayan insanların geleceğini düşünerek böylebir  harekata  girişmiştir. Adı üstünde Zeytindalı harekatı barış ve kardeşliği simgeler. Bunda art niyet aramamak lazım” ifadelerini kullandı.

Çayırtepe sözlerine şöle devam etti:

“Türkiye’nin bu dik duruşu yıllarca özlediğimiz bir duruş. Türkiye ne kadar güçlü olursa, Müslümanlarda, Türk coğrafyası da, Ortadoğu coğrafyası da o kadar rahat eder. Biz devletimizi, hükümetimizin yanındayız.

Bizim 30 bin üyemiz var.. Bugün bize sayın Cumhurbaşkanımız veya TSK yetkilileri arkadaşlar size ihtiyaç var dediği an ceketimizi çıkartıp gideriz.

Uzman Jandarmaların Özlük Haklarının verilmesini de isteyen Çayırtepe “Bizim okulumuzu kapattınız kadrolarımızı astsubay kadrolarına dönüştürdünüz. Çalışmış olduğumuz kadroların karşılığını istiyoruz. Hepsi eğitim seviyesi yüksek insanlar. Özlük haklarımızın iyileştirilmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Çayırtepe, Türk Silahlı Kuvvetlerindeki hiyerarşi’nin de azaltılmasını istedi.

Son Güncelleme: 31.01.2018 10:18
Anahtar Kelimeler:
Jandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.