Gündüz: ''50 Bin Öğretmen Ataması Talep Ediyoruz''

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, öğretmen atama sayılarının arttırılması için yoğun bir şekilde çalıştığını ifade etti.

01 Şubat 2018 Perşembe 12:43
Gündüz: ''50 Bin Öğretmen Ataması Talep Ediyoruz''

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz eğitim ve öğretmenler için çalışma yapıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, bakan yardımcısı ve muhalefet vekillerini ziyaret eden Gündüz, öğretmen atama sayısının arttırılmasını talep etti.

Yaptığı çalışmalar hakkında Ankaradanhaber'e bilgi veren Gündüz, şunları söyledi:

"Eğitim ve öğretmen benim için en değerli konulardır biz yeni dünyaya, yeni Türkiye'ye ve büyük Türkiye'ye ancak eğitimli bir nesil ile ulaşırız. Eğitimin kalitesi ise eğitimciye bağlı ve öncelikle eğitimci istihdamına bağlı. 450 bin den  fazla mezun gencecik öğretmen adayı var. Bakanlık 140 bin öğretmen açığımız var diyor ve son beş senedir ortalama 50 bin atama yapılırken bu sene ne yazık ki sadece 25 bin atama yapılacak biz bu sene de 50 bin atama talep ediyoruz. Öğretmenlerin özellikle sözleşmeli ve ücretli öğretmenlerin sorunları çözülmeli aile bütünlüğü ve ücretleri adil hale getirilmelidir. Biz bu konuda yeni nesil muhalefet anlayışımız ile bağcıyı dövmeden daha iyi bir bağ ve daha iyi üzüm için çalışıyoruz. Millete ve geleceğe hizmet ediyoruz. " dedi.

Son Güncelleme: 01.02.2018 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.