İkbal GÜRPINAR'dan Yardım Kampanyası!

Ankaradanhaber olarak röportaj yaptığımız İkbal Gürpınar, Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve Başkan Yardımcısı Hasan Yavuz Bakır ile bir araya gelerek ileriye dönük planlarını aktardı.

31 Ocak 2018 Çarşamba 10:18
İkbal GÜRPINAR'dan Yardım Kampanyası!

Ziyarette başlattığı yardım kampanyası hakkında, hiçbir destek alınmadan Arakanlılar için 31 tane ev yapılacağını söyleyen Gürpınar şunları söyledi:

‘’Londra’da yaşayan gurbetçiler beni İngiltere’ye davet ettiler. Büyük bir organizasyonla Arakan için para toplandı. Dekontları elimde bugün Kızılay’a gidip teslim ettim. Başka bir yerden herhangi bir destek alınmadı sadece sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıldı. Sayın başkonsolumuz Allah razı olsun bizi kabul etti. ‘’Gidin lütfen’’ diye destek verdi. Gelen kişilerden en az 10 katı geri evlerine döndü.Çünkü salon almadı. Demek ki onca sıkıntıya rağmen, insanlar hala doğru yerse eğer gidecek seve seve varını yoğunu ortaya koyuyor. Allah izin verirse Bangladeş sınırında tam 31 tane Arakanlılar için ev yaptıracağız. Gurbetçilere teşekkür ediyorum’’dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.