Kılıç: ''Bunlar Kimin Bayrağına Selam Veriyor?''

Büyük Birlik Partisi Altındağ İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, teşkilat çalışmaları ve Zeytin Dalı Harekatı'na yönelik Ankaradanhaber'e önemli açıklamalarda bulundu.

01 Şubat 2018 Perşembe 10:49
Kılıç: ''Bunlar Kimin Bayrağına Selam Veriyor?''

Kılıç, teşkilat çalışmalarına ilişkin olarak; ‘’25 Mart tarihinden sonra teşkilat ilçe kongresini yapacağız. Kongre ile ilgili çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Büyük Birlik Partisi Altındağ İlçe olarak hedefimiz öncelikli olarak yönetimi daha sonra kadın kolları ve gençlik kollarını güçlü bir hale getirip ilk yerel sonra genel seçimlere ilçemizi hazırlamak. Bunun yanı sıra 25 Mart’ta şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıldönümü. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu Altındağ bölgesinde bulunan Tacettin Dergah’ında yattığı için ev sahipliğini Altındağ ilçe olarak biz üstleneceğiz, gelen misafirleri biz ağırlayacağız. İnşallah muvaffak oluruz. Hedefimiz ilçemizi kongreye götürüp güçlü bir yönetimle özellikle önem verdiğim kadın ve gençlik kollarını aktif hale getirip iyi bir çalışma yapmaktır.’’ şeklinde konuştu.


Gündeme ilişkin de açıklama yapan Kılıç, Zeytin Dalı Harekatın’ı sonuna kadar desteklediklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti,

‘’Ben ve partim sonuna kadar bu operasyonu destekliyoruz. Çok geç kalınmış daha önce gerçekleştirilmesi gereken bir operasyon bu. Daha önce yapılmış olsaydı şimdiye ülkemizi terörden temizlenmiş olurduk. Bir tane terörist bile kalmayana dek bu mücadele devam ettirilmeli. Biz devlet sevdalıları, bayrak sevdalıları olarak sonuna kadar bunu destekliyoruz. Her zaman da üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Mehmetçiğimizin her zaman arkasındayız. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.


Zeytin Dalı Harekatı’yla ilgili olarak muhalefet partilerinden birisi çıkıyor bu harekatı desteklediğini ifade ediyor fakat bir bakıyoruz ki etrafındaki yardımcıları, vekilleri bunun tersi açıklamalar yapıyorlar. Bu samimi olmadıklarının bir göstergesi.  Gerçekten eğer samimilerse,  Ak Partisi’yle, MHP’siyle, CHP’siyle, Saadet Partisi’yle ve Büyük Birlik Partisi ile bizim hep birlikte tek vücut olmamız lazım. Bunlar HDP ile birlik olmuşlar. Maalesef ki kimin bayrağına selam verdikleri açık ve net. Bu ülke hepimizin. Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Çerkesiyle, Alevisiyle, Sünnisiyle hep birlikte yaşıyoruz.  Ülkeye eğer saldırı ve tehdit varsa bizim topyekün mücadele etmemiz lazım. Maalesef onların samimiyeti o kadar. Milleti kandırmalar, çıkıp hem diyeceksin ‘’Operasyonu destekliyorum, terörle mücadeleyi destekliyorum.’’ Ondan sonra da geri vites yapacaksın. Gerçekten samimiysen eğer Türk Devleti’ne karşı konuşanları hemen partinden atmalısın. Atamıyorsan da eğer çıkıp milleti kandırmayacaksın. ‘’ dedi.

Son Güncelleme: 01.02.2018 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.