''Kültür ve Sanatın Buluşma Noktası: Fatih Kitabevi''

Geçen ay Altındağ Hamamarkası’nda açılan Fatih Kitabevi’nin sahibi Fatih Yurdakul Anadolu Yayıncılar Derneği’ni ziyaret etti.

25 Ocak 2018 Perşembe 17:30
''Kültür ve Sanatın Buluşma Noktası: Fatih Kitabevi''

Ziyarette, Anadolu  Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ile AYD Başkan Yardımcısı  ve Çay Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır hazır bulundu.


Fatih Kitabevi’nin, kültür ve sanatın buluşma noktası olduğuna dikkat çeken Yurdakul,  ‘’Öğrenciler arkadaşlarıyla birlikte ders çalışmak için sıklıkla geliyorlar. Gelen öğrencilerden okuma programları başlatanlar var. Şu anda 2-3 tane grup haftanın belli günlerinde belli saatlerinde bir araya geliyorlar.’’ dedi.


Aynı zamanda yazarlar, üniversite hocaları, gazeteciler ve siyaset dünyasından önemli isimlerin de sürekli geldiğini ifade eden Yurdakul,’’ Açıldığımızdan bu yana misafirlerimiz yoğun olarak geliyorlar. Mahir Ünal, Celalettin Güvenç, Ali Özkaya geldiler. Aynı zamanda eski bakanlardan da ziyarette bulunanlar oldu. Biz 40 küsür yıldır kitap dünyasının içinde olduğumuzdan dolayı önceden tanıyıp gelenlerde var. Ya da burayı gezmeye gelip burada bir kitabevinin olduğunu görünce heyecanla içeri girip çayımızı içenler çok oldu. Daha sıcak ortam oluşturabilmek adına çok cüzi fiyatlarla çay, çorba, çörek ve börek de veriyoruz. Ayrıca 40’lı yıllardan kalma eski kitaplar dergiler ve gazetelerden oluşan bir kütüphanemiz var. Merakı olan herkesi buraya bekliyoruz.’’ dedi.

Son Güncelleme: 25.01.2018 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.