Mehmet Yiğiner'den tepki! ‘’Verilen sözler yerine getirilmedi’’

MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'den samimi açıklamalar..

21 Ağustos 2017 Pazartesi 15:22
Mehmet Yiğiner'den tepki! ‘’Verilen sözler yerine getirilmedi’’

Ankaradanhaber.com olarak MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkan Mehmet Yiğiner ile bir röportaj gerçekleştirdik. Mehmet Yiğiner, Ankaragücü’ne verilen sözlerin yerine getirilmediğine dikkat çekti.

Yiğiner, bir sonraki hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu bu konuda ise kendilerine en büyük desteğin Cumhurbaşkanı’ndan geldiğini söyledi.

İşte Mehmet Yiğiner ile gerçekleştirilen röportajın tamamı:

- Ankaragücü 1. Lige çıktı. Bundan sonraki hedefleriniz nelerdir?

İyi bir takım kurup Süper Lig’e çıkmak bizim hedefimiz. Burada bu sene inşallah en kötü play-off oynamak istiyoruz. Bundan sonrada Süper Lig’e çıkıp Süper Lig’de de başarıyı kovalamak istiyoruz. Hedef Süper Lig.

Ankaragücü bu sene şampiyon olacak mı?

İnşallah dediğim gibi en kötü play-off düşünüyoruz. Zirveye oynamamız lazım

En büyük destekçimiz Sayın Cumhurbaşkanımız

Çok zor koşullarda Ankaragücü şampiyon oldu. 1. Lige yükseldi. Destek alıyor mu?

Şimdi maliyetler arttı burada mesela. Öyle alt ligler gibi değil ki. Maliyet çok arttı. Ama güzel olan bir şey var gelirlerde ona göre biraz arttı. En büyük destekçimiz Sayın Cumhurbaşkanımız.

‘’Ankaragücü’ne verilen sözler yerine getirilmedi!’’

Borcu hemen ödedik diyebilir miyiz başkanım?

Ekonomik yönden 100 milyon borçla mücadele ettik. Bu borcu çok ciddi miktarda düşürdük. FİFA dosyaları, icra dosyaları bunlarla mücadele ettik. Sabit bir gelirimiz olmadan şampiyon olduk 1. Lig’e yükseldik. Ankaragücü’nün desteğe ihtiyacı var. Ama maalesef bu desteği göremiyoruz.  Ankara’da destek sözü veren bazı isimler sözlerini tutmadı. Mesela Salih Bezci 750 milyon yazdırdı 210 milyon verdi. Bir başka isim 250 milyon vereceğini ifade etti ama vermedi.  Yine buna benzer söz verip de yerine getirmeyen bir sürü isim var bunları tek tek söylemeye gerek yok.

‘’Koca bir şehrin ekonomisine kafa tutuyoruz kendi halimizde’’

Yeni kadro ve futbolcu açısından Ankaragücü ne durumda şu an?

Şimdi biz diğer kulüpler gibi fazla peşinat veremiyoruz. Buna rağmen güzel bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Kaliteli futbolcular aldık. Biz şehir takımlarına, koca bir şehrin ekonomisine kafa tutuyoruz kendi halimizde. Adamlar keseyi açmış. Mesela bugün bir Erzurumspor. Bütün iş adamları, belediye direkt odaklanmış yani.  Ama Ankara’da maalesef böyle bir şey söz konusu değil.

Son Güncelleme: 01.11.2017 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.