MHP Mamak'tan Birlik ve Beraberlik Gecesi

MHP Mamak İlçe Başkanı Mehmet Tokuştepe, Ankaradanhaber’e önemli açıklamalarda bulundu.

01 Şubat 2018 Perşembe 16:40
MHP Mamak'tan Birlik ve Beraberlik Gecesi

Uzun yıllardır gerek Ülkü Ocakları bünyesinde gerek Milliyetçi Hareket Partisi Mamak İlçe Başkanlığında çeşitli görevler alarak partisine hizmet ettiğini ifade eden Tokuştepe, görevi devraldığı günden beri mücadelesinin 66 mahallede teşkilatlanmayı tamamlayıp Milliyetçi Hareket Partisini Mamak ilçesinde en iyi şekilde temsil etmek olduğuna dikkat çekti.

Her zaman Mamak bölgesindeki halkın iyi ve kötü gününde vaktinde ve zamanında yanında olma gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Tokuştepe, ‘’ İlçe faaliyetlerimiz gereği kısa zamanda partimize 1000 kişilik bir üye katılımı gerçekleştirerek, 3 Şubat tarihinde ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor zamanda Milli mücadelemize destek, çoşku ve milli ruhu şahlandırmak maksadıyla üye katılım birlik ve beraberlik gecesi düzenleyeceğiz.’’ dedi.

Ayrıca Zeytin Dalı Harekatı’na yönelik olarak da açıklama yapan Tokuştepe, ‘’Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Ülkemizi tehdit eden Türk Düşmanlarının maşalığına soyunmuş terör örgütlerine karşı başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatı’nı destekliyoruz. ‘’ dedi.

Son Güncelleme: 01.02.2018 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali ÇALIŞYURT 2018-02-01 17:06:00

Rabbim Yolunuzu Bahtınızı açık eylesin. Emeğinize Yüreğinize Sağlık...

Avatar
Ahmet annadınc 2018-02-02 01:17:40

Rabbim sizden razı olsun başarılar diliyorum CcC