Nevzat Ceylan’dan Bomba Açıklamalar! ''Gençlerbirliği'ne Kimse Sahip Çıkmıyor...''

Ankara milletvekili Nevzat Ceylan, Ankaradanhaber'e önemli açıklamalarda bulundu.

11 Ocak 2018 Perşembe 12:31
Nevzat Ceylan’dan Bomba Açıklamalar! ''Gençlerbirliği'ne Kimse Sahip Çıkmıyor...''

Ceylan, Gençlerbirliği’nin sahipsiz kaldığını ve Ankara’daki vekillerin, belediye başkanlarının mutlaka maçlarına gidip Gençlerbirliği’ne destek olması gerektiğini belirtti.

İşte Nevzat Ceylan’ın açıklamalarının tamamı:

''Gençlerbirliği Ankara’mızın en güçlü Süper Lig’de olan takımlarımızın başında gelir. Gençlerbirliği’nin düşmesini kabul etmemiz mümkün değil. Bu konuda biz siyasi partiler olarak sivil toplum kuruluşları olarak Ankara’nın kanaat önderleri olarak hep beraber Gençlerbirliği’ne sahip çıkmak zorundayız.

Bu takım Ankara’nın takımı. Ankaragücü nasıl bizim Ankara’mızın takımıysa Gençlerbirliği’de aynı şekilde sahip çıkmamız gereken, şu anda bu zor durumdan çıkarılması için elimizden gelenin yapılması gereken bir takım olduğunu özellikle söylemek istiyorum.

Bundan sonra başta kendim olmak üzere Gençlerbirliği maçlarına gitmek suretiyle destek vermek istiyorum.

Gençlerbirliği’ni Ankara’da yaşayan herkesin desteklemesi lazım. Gerek milletvekilleri gerek sivil toplum kuruluşları gerek vali gerek belediye başkanlarımız bu konuda desteklerini esirgememesi lazım. Bu güzide takımın düşmemesi için hep beraber el birliğiyle ne gerekiyorsa yapmamız lazım.''

Son Güncelleme: 12.01.2018 05:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.