Sıkıntısını Millet Çeker!

AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş ankaradanhaber'e önemli açıklamalarda bulundu. Türkeş Milletvekili seçimlerinde Ak Parti'nin istediği oyu alamaması durumunda halkın sıkıntı yaşayacağını söyledi.

06 Haziran 2018 Çarşamba 15:48
Sıkıntısını Millet Çeker!

AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş ankaradanhaber'e önemli açıklamalarda bulundu. Türkeş, AK Parti'ye geçiş sürecini anlattı: 

"Davutoğlu bizimle çalışır mısın dedi  Bende Ülkeye Hizmet etmek istiyorum. Meclise girmek için değil millete hizmet etmek için. Ak Parti’de çalışmaya başladım.

Sevgiden başka söz duymadım. Ankaralı seçmenlerimiz başta olmak üzere takdir ve saygı sözleri duydum"

Türkeş sözlerine şöyle devam etti:

"Son 3-4 senedir Türkiye terörle mücadelede çok ciddi bir tavır sergiledi. Eskiden Türkiye’nin içindeki teröristle uğraşıyorduk ama şimdi zeytin dalı harekatı gibi ülke dışında mücadele etmeye başladık. Sivrisinek yerine bataklığa karşı savaş başlatıldı”.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a oy verip milletvekili seçimlerinde başka partiye oy vereceğim yorumları bir felaket senaryosu. 24 Haziranla birlikte Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçilecek. Yeni bir sistemi deniyoruz. Bu ilk dönem cumhuriyet tarihinde test sürüşüdür. Cumhurbaşkanı partisini arkasına koymadığında büyük sıkıntılar çıkar bunun sıkıntısını da millet çeker"

.

Anahtar Kelimeler:
Tuğrul Türkeş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.