Sinan Burhan Soba Yakan İl Başkanını Yazdı

Yeni Akit yazarı Sinan Burhan bugünkü köşe yazısında Kayseri'de ziyaret ettiği Ak Parti Kayseri İl Başkan Hüseyin Cahit Özden'i yazdı.

03 Şubat 2018 Cumartesi 11:21
Sinan Burhan Soba Yakan İl Başkanını Yazdı

Sanayide bir il başkanı...

''Bir kaç gündür memleketim Kayseri’deyim. Okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle çocuklarla birlikte Kayseri’ye geldik. Sıla-i Rahim yapıyoruz. Bu vesileyle eş dost ziyaretleri yapıyoruz. Bu bağlamda AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Beye de uğradım. Başkan dükkândayım buyur gel dedi. Dükkâna gittim. Baktım başkan dükkânda bir soba yakmış oturuyor. Sobaya kestane, patates atmış. Yav başkan dedim. AK Partililer zengin adamlar, iş takip eden, ihale takip eden adamlar diye haksız eleştiri yapanlar var. Keşke seni burada bu halde görselerdi. Başkan emeği ile geçinen bir adam. İl Başkanı olmasına rağmen kamudan iş almıyor. Dükkânını kendi açıyor kendi kapatıyor. Sobasını kendi yakıyor. Tebrik ediyorum. Siyasetçilerimiz bu noktaya gelmeli. Ziyaret esnasında AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammet Kılıç Bey de vardı. Memleket meselelerini Kayseri’yi konuştuk.''

Son Güncelleme: 03.02.2018 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.