Şükrü Özek: ''Erdoğan'ın Sözlerini Kendimize Hedef Aldık''

Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek, Ankaradanhaber’e teşkilat çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

05 Şubat 2018 Pazartesi 15:57
Şükrü Özek: ''Erdoğan'ın Sözlerini Kendimize Hedef Aldık''

2019 Yerel Yönetimler Seçimi ve 2019 Genel Seçimler, Cumhurbaşkanı ve Milletvekilleri seçimlerine teşkilat olarak odaklandıklarını ifade eden Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek, ‘’Birimlerimiz Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, Belediye meclis üyeleri mahalle teşkilatlarımızla birlikte, Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini kendimize hedef aldık. Kararlı bir şekilde, tıpkı Sultan Alparslan, Selahattin Eyyubi, Yavuz Sultan Selim ve Gazi Mustafa Kemal’in yaptığı gibi, ancak bir ve beraber olursak zulmün ve kötü gidişin önüne geçebiliriz. Türkiye’nin 2023 hedefleri, sadece bizim değil, tüm coğrafyamızın kurtuluş anahtarıdır. Türkiye’nin 2053 ve 2071 vizyonları, bizimle birlikte tüm kardeşlerimizin aydınlık geleceğinin müjdecisidir. Bu sözler yolumuzu aydınlatırken Mahalle teşkilatlarımızla yapmış olduğumuz istişare toplantılarımızla hedefimize adım adım yaklaşıyoruz.’’ dedi.

Özek sözlerine şöyle devam etti:

‘’Keçiören teşkilatı, Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarımız, 1.630 sandık kurulu üyemiz ve müşahitlerimiz üzerinde çalışmaktayız. Sandık kurulu ve müşahitlerin istişare toplantısını Şubat ayının 8 inde gideceğimiz Kızılcahamam kampında teşkilatlarımızla beraber değerlendirme yapacağız. Mayıs ayının sonuna kadar bu çalışmalarımızı tamamlayıp Genel Merkeze bildireceğiz.’’

Son Güncelleme: 05.02.2018 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.