AK Parti Eskişehir Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi

- Genel Başkan Yardımcısı Karacan: - "Terör yandaşlarına, içimizdeki İslam düşmanlarına, Gezi olaylarında Eskişehir’e kamyon kamyon yardım yollayanlara, Afrin harekatına sessiz kalanlara sesleniyorum; Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkmayı başaramayacaksınız"

03 Şubat 2018 Cumartesi 16:51
AK Parti Eskişehir Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Terör yandaşlarına, içimizdeki İslam düşmanlarına, Gezi olaylarında Eskişehir’e kamyon kamyon yardım yollayanlara, Afrin harekatına sessiz kalanlara sesleniyorum; Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmayı başaramayacaksınız." dedi.

Karacan, Çankaya Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda yapılan AK Parti Eskişehir Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kuruluşundan itibaren kadın kollarına inancının tam olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bileğini dünyanın bükememe sebebinin kadınlar olduğunu belirten Harun Karacan, şöyle konuştu:

"İçeride ve dışarıda vatanımıza, milletimize, devletimize, namusumuza, çoluk ve çocuğumuzun geleceğine göz dikmiş, tarih boyunca her fırsatta birlik ve beraberliğimize fitne fesat sokmuş hainler, Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, ilkeli siyaseti, vatan, millet aşkı karşısında adeta kudurmuş ve çürümüş zihniyetler ellerindeki tüm kozları ülkemiz üzerinde kullanmaya çalışmışlardır. Fakat hiçbirinde de başarılı olamamışlardır. Terör yandaşlarına, içimizdeki İslam düşmanlarına, Gezi olaylarında Eskişehir’e kamyon kamyon yardım yollayanlara, Afrin harekatına sessiz kalanlara sesleniyorum; Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmayı başaramayacaksınız."

- "Bu salonda Nene Hatunlar var"

Karacan, yapılan kongrenin sadece Eskişehir için değil Türkiye için hedef günü olduğunun altını çizerek, "Bu salonda Nene Hatunlar var, Zübeyde Hanımlar var. MİT tırları, 17/25 Aralık, Gezi olayları ve en son 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimiyle yıkmak istedikleri Recep Tayyip Erdoğan değil miydi? 16 yıldır iftirayla alaşağı etmeye çalıştıkları Recep Tayyip Erdoğan ise günde 4-5 saat uyuyup, bıkmadan, usanmadan 'vatan ve millet' diyerek çalışmaktadır. Eskişehir'in kadınları 2019 seçimlerine liderimiz için hazır olmalıdır." diye konuştu.

Kongreye, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Gül Yılmaz, Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, İl Başkanı Dündar Ünlü, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.