AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

- "(Zeytin Dalı Harekatı) Bizim hiç kimsenin toprağında gözümüz yok, bir tek hedefimiz var, kendi ülkemizin birliğini, beraberliğini ve sınırlarını korumak. Diğer ülkelerin kafalarında var olan Orta Doğu coğrafyasını acılarla dolduran ve gözyaşına boğan ateş çemberine çevirmek değil bizim niyetimiz" - "Bizim bu operasyonda tek hedefimiz var. O bölgedeki terör örgütlerini tamamen kurutmak, sınırlarımızda bize tehdit oluşturan bütün unsurları ortadan kaldırmak. En önemli temel unsurumuz bu"

28 Ocak 2018 Pazar 11:48
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Çalık:

KAYSERİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili, "Bizim hiç kimsenin toprağında gözümüz yok, bir tek hedefimiz var, kendi ülkemizin birliğini, beraberliğini ve sınırlarını korumak. Diğer ülkelerin kafalarında var olan Orta Doğu coğrafyasını acılarla dolduran ve gözyaşına boğan ateş çemberine çevirmek değil bizim niyetimiz." dedi.

Çalık, "Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Projesi" kapsamında, Kayseri'de Kadir Has Kongre Merkezi'nde yerel yöneticiler, AK Parti İl Teşkilatı ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Proje kapsamında 14. etkinliği Kayseri'de düzenlediklerini aktaran Çalık, Türkiye'yi adım adım dolaşmaya devam edeceklerini söyledi.

Afrin operasyonunda şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı dileyen Çalık, şöyle devam etti:

"Mehmetçiklerimize nereye gidiyorsunuz diye sorduklarında 'Düğüne gidiyoruz' cevabını veriyorlar. Biz vatan savunmasını yaparken düğüne gidiyoruz cümlesini başka kullanan hiçbir millet tanımadık. Bu milleti bize bahşettiği için yüce Rabbime ne kadar şükretsek az. Bizim milletimiz ne zaman tankın önüne çıkacağını, ne zaman tankın üstüne çıkacağını çok iyi biliyor. Bunu en iyi bilen şehirlerden biri de Kayseri. Zeytin Dalı Harekatı'nda Rabbim askerimize, ordumuza, Başkomutanımıza zaferler kazandırsın inşallah. Bu zaferlerin neticesinde ülkemizin üzerinde gözü, dili, kulağı eli olan insanlara, ülkelere de gereken dersi vermeyi Rabbim hepimize nasip eylesin. Bizim bu operasyonda tek hedefimiz var. O bölgedeki terör örgütlerini tamamen kurutmak, sınırlarımızda bize tehdit oluşturan bütün unsurları ortadan kaldırmak. En önemli temel unsurumuz bu. Diğer uluslararası alandaki ülkeler ve devletlere Kayseri'den şunu söylemek isterim, bizim hiç kimsenin toprağında gözümüz yok, bir tek hedefimiz var, kendi ülkemizin birliğini, beraberliğini ve sınırlarını korumak. Diğer ülkelerin kafalarında var olan Orta Doğu coğrafyasını acılarla dolduran ve gözyaşına boğan ateş çemberine çevirmek değil bizim niyetimiz. Var olan ateş çemberini söndürmek ve orada yaşayan insanımızın rahat ve müreffeh bir şekilde hayatlarını devam ettirmelerini sağlamak. İnşallah Zeytin Dalı Harekatı operasyonumuz zaferle sonuçlanacak."

Çalık, uygulanan sosyal politikalarla milletin refah seviyesini artırmayı hedeflediklerini belirterek, bunu başardıklarını vurguladı. Sosyal yardım hizmetlerinin 2002 yılında 1,3 milyar lira olduğunu hatırlatan Çalık, bu rakamın bugün 50,2 milyar liraya yükseldiğini ifade etti.

Çalık, devletin birçok alanda kendisini geliştirdiğini ve bu gelişimin devam edeceğini kaydetti.

Toplantı, basına kapalı devam etti.













Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.