AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'den bayram mesajı:

- "Allah’tan dileğimiz bütün gönül coğrafyamızın huzur içerisinde olduğu, zulümlerin ortadan kalktığı ve ülkemizde de en güzel günlerin yaşandığı huzur dolu bayramların yeniden gelmesidir"

19 Temmuz 2021 Pazartesi 10:09
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'den bayram mesajı:

KAYSERİ (AA) - AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özhaseki, mesajında, bayramların İslam dininde ve Türk kültüründe özel yere sahip olduğunu belirterek paylaşma ve birlik olmanın bugünlerde zirve yaptığını anlattı. Özhaseki, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Dünyanın dört bir tarafında ve gönül coğrafyamızda kan akarken, parçalanmışlıklar yaşanırken, yoksulluklar ve birtakım sıkıntılar sürerken bizim içten bir şekilde gülerek bayramları kutlamamız çok zor. O coğrafyalara karşı da sorumluluğumuzun olduğunu biliyoruz. Onun içindir ki Türkiye, sadece Türkiye’den ibaret değildir. Biz güçlü olmalıyız ki kardeşlerimiz de kendi coğrafyalarında rahat etsinler. Biz, o coğrafyalara can verelim, inşallah onlara umut olalım diye düşünüyorum. Allah’tan dileğimiz bütün gönül coğrafyamızın huzur içerisinde olduğu, zulümlerin ortadan kalktığı ve ülkemizde de en güzel günlerin yaşandığı huzur dolu bayramların yeniden gelmesidir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.