Ankara Ticaret Borsası İş Merkezi'ndeki yangından etkilenen esnafa nakdi yardım yapılacak

- İtfaiye raporlarıyla Büyükşehir Belediyesine müracaat edenlere 50'şer bin lira verilecek

09 Haziran 2021 Çarşamba 13:02
Ankara Ticaret Borsası İş Merkezi'ndeki yangından etkilenen esnafa nakdi yardım yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenimahalle ilçesi Macunköy Mahallesi'nde bulunan Ankara Ticaret Borsası (ATB) İş Merkezi'nde çıkan yangından zarar gören esnafa nakdi yardım yapılması kararı aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "ATB İş Merkezi'nde çıkan yangın sonucunda iş yerleri zarar gören esnafımıza, 50'şer bin lira nakdi destekte bulunacağız. Bu kararı, ortak önerge ile sunan ve oy birliğiyle kabul eden meclisimize yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Belediyeden yapılan açıklamada, ATB yönetimi ile yapılan istişare sonucunda, zarar gören esnafa, itfaiye raporlarıyla birlikte Büyükşehir Belediyesine müracaat etmesi halinde 50'şer bin liralık nakdi yardım yapılacağı kaydedildi.

ATB İş Merkezi'nde kimyasal madde üreten merkezde, 3 Haziran'da çıkan ve çevredeki iş yerlerine de sıçrayan yangında, 38 iş yerinin zarar gördüğü, çok sayıda aracın da kullanılamaz hale geldiği açıklanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.