Bakan Selçuk, KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyeleri ve Orhan Erdem'le bir araya geldi

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyesi milletvekilleri ve Türkiye-KKTC Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Orhan Erdem'le bir araya geldi.Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından...

02 Temmuz 2021 Cuma 20:24
Bakan Selçuk, KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyeleri ve Orhan Erdem'le bir araya geldi

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyesi milletvekilleri ve Türkiye-KKTC Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Orhan Erdem'le bir araya geldi.

Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, görüşmenin Bakanlıkta gerçekleştiğini belirtti. Selçuk, paylaşımında "KKTC'nin eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve aramızdaki iş birliğinin artırılması için gerekli adımları kararlılıkla atmayı sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.