BBP Genel Başkanı Destici'den Anneler Günü mesajı

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.Destici, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Anneler Günü'nün bu yıl da...

09 Mayıs 2021 Pazar 11:33
BBP Genel Başkanı Destici'den Anneler Günü mesajı

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Destici, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Anneler Günü'nün bu yıl da geçen yıl olduğu gibi ramazan ayının manevi ikliminde ve salgının neden olduğu kısıtlamalar ile ağır şartların gölgesinde karşılandığını ifade etti.

İslam dininin insanın yaratıcısıyla, insanın insanla, insanın toplumla ve insanın çevreyle karşılıklı haklarını düzenleyen bir kurallar dizisi olduğunu aktaran Destici, şunları kaydetti:

"İnançlarımıza göre, bu hakların en önemli ve öncelikli olanlarından biri, annelerin evlatlarının üzerindeki haklarıdır.

Anneler Günü her evlat ve her aile için yeniden annelerimizin hayır dualarını aldığımız günler olurken, aynı zamanda, ülkemizde sıklıkla yaşanan ve hepimizin utanç kaynağı olan kadına yönelik şiddet ve ayrımcılığın farkındalığını sağlayan ve bu ayıpla mücadele etmenin önemini herkese, hepimize hatırlatan vesileler olmalı.

Bir Müslüman'ın, her gününü Anneler Günü gibi yaşaması gerektiği ve içinden geçtiğimiz sıkıntılı dönemi en çok annelerin duasıyla atlatabileceğimizin inancıyla, başta şehit annelerimiz olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam alemi için mutlu, huzurlu, aydınlık bir geleceğe vesile olmasını diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.