BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı:

- "Dün varlığımızı yok etmeye çalışıyorlardı, bugün egemenliğimizi ve bağımsızlığımızı hedef alıyorlar. İlk de değiller, son da olmayacaklar. Öncekileri de yendik, bunları da, sonrasındakileri de yeneceğiz"

28 Ekim 2021 Perşembe 15:55
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı:

ANKARA (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Dün varlığımızı yok etmeye çalışıyorlardı, bugün egemenliğimizi ve bağımsızlığımızı hedef alıyorlar. İlk de değiller, son da olmayacaklar. Öncekileri de yendik, bunları da sonrasındakileri de yeneceğiz." ifadesini kullandı.

Destici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.

Türkiye'nin önemli ve ağır problemleri olduğunu aktaran Destici, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de Kovid-19 salgınının sebep olduğu kitlesel ölümlerle ve yine salgına bağlı ciddi, sarsıcı bir ekonomik krizle mücadele edildiğini belirtti.

Irak ve Suriye’de oluşturulmuş istikrarsızlık, terör ve göçmen hareketlerinin, Türkiye'yi kendinden kaynaklanmayan sorunlarla karşı karşıya bıraktığının altını çizen Destici, ayrıca Türkiye'nin Doğu Akdeniz’de etkisiz kılınmaya çalışıldığını vurguladı.

Yaşananları "bu topraklarda var olmanın bedeli" olarak değerlendiren Destici, şunları kaydetti:

"Dün varlığımızı yok etmeye çalışıyorlardı, bugün egemenliğimizi ve bağımsızlığımızı hedef alıyorlar. İlk de değiller, son da olmayacaklar. Öncekileri de yendik, bunları da, sonrasındakileri de yeneceğiz. 2000 yılın üzerinde bir devlet geleneğine sahibiz. Dünyanın kadim ve en köklü milletlerinden birinin mensubuyuz. Peygamber'in müjdesiyle kutsanmış, yüzyıllarca İslam’ın sancaktarlığını yapmış, gittiği her coğrafyaya, adaleti, huzuru, ahlakı, Hakk'ı hakim kılmış bir ecdadın torunlarıyız. Ordu-millet olmanın şuuruyla, öncelikle, canlarıyla vatanlarına siper olan güvenlik güçlerimiz olmak üzere, milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum."

Anahtar Kelimeler:
BbpMustafa Destici
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.