CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan karikatürist Latif Demirci için başsağlığı mesajı

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da 61 yaşında hayatını kaybeden karikatürist Latif Demirci'ye rahmet diledi.Kılıçdaroğlu, Twitter hesabındaki paylaşımında, "Mizah dünyamızın ve karikatürün...

05 Haziran 2022 Pazar 19:27
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan karikatürist Latif Demirci için başsağlığı mesajı

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da 61 yaşında hayatını kaybeden karikatürist Latif Demirci'ye rahmet diledi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabındaki paylaşımında, "Mizah dünyamızın ve karikatürün usta ismi Latif Demirci'nin vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Muhlis Bey, Arap Kadri ve Press Bey öksüz kaldı... Latif Demirci'ye Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Çizgiye döktüğü düşümüzü gerçekleştireceğiz." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.