CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan şehit asker için taziye mesajı

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK/YPG'nin Köprübatı Hudut Karakolu'na yönelik saldırısında şehit olan askere Allah'tan rahmet diledi.Kılıçdaroğlu, saldırı dolayısıyla sosyal medya hesabından...

12 Mayıs 2022 Perşembe 23:11
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan şehit asker için taziye mesajı

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK/YPG'nin Köprübatı Hudut Karakolu'na yönelik saldırısında şehit olan askere Allah'tan rahmet diledi.

Kılıçdaroğlu, saldırı dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Gaziantep Karkamış ilçesine ve Köprübatı Hudut Karakoluna hain terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan askerimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimiz ile sivil vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.