Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olaya ilişkin açıklama:

"Ülkemizdeki birlik ve beraberliği baltalamak isteyen çevrelerin olayları başka bir yöne çekmeye çalışması şaşırtıcı değildir. Kardeşliğimiz üzerinden yapılacak provokasyonlara asla müsaade etmeyeceğiz"

31 Temmuz 2021 Cumartesi 11:17
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olaya ilişkin açıklama:

 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Konya'da aynı aileden 7 kişinin öldürüldüğü olaya ilişkin, "Ülkemizdeki birlik ve beraberliği baltalamak isteyen çevrelerin olayları başka bir yöne çekmeye çalışması şaşırtıcı değildir. Kardeşliğimiz üzerinden yapılacak provokasyonlara asla müsaade etmeyeceğiz." ifadesini kullandı.

Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Konya'da yaşanan katliamda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileyerek şunları kaydetti:

"Faillerinin yakalanarak adalete teslim edilmesi için çalışmalar hassasiyetle sürdürülmektedir. Ülkemizdeki birlik ve beraberliği baltalamak isteyen çevrelerin olayları başka bir yöne çekmeye çalışması şaşırtıcı değildir. Kardeşliğimiz üzerinden yapılacak provokasyonlara asla müsaade etmeyeceğiz."

Son Güncelleme: 31.07.2021 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.