DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Yozgat'ta konuştu:

- "DEVA Partisi kadınlarla, gençlerle çiftçilerle, emeklilerle, işçilerle, öğretmenlerle, esnafla eşitlik için adalet için yola çıktı"

19 Kasım 2021 Cuma 19:50
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Yozgat'ta konuştu:

YOZGAT (AA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kadınlarla, gençlerle çiftçilerle, emeklilerle, işçilerle, öğretmenlerle, esnafla eşitlik için adalet için yola çıktıklarını bildirdi.

Babacan, Akdağmadeni Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin Yozgat Akdağmadeni İlçe Kongresinde, seçimlerden sonraki ilk 90 ve 360 günde yapacaklarını, eylem planlarını dile getirmeyi planladığını, ancak ülkenin gündemindeki konuların konuşmasını bugünkü gündeme çektiğini dile getirdi.

Ülkenin büyük bir belirsizlik içinde olduğunu öne süren Babacan şunları kaydetti:

"Böyle sisli havada herkes nasıl yavaşlıyorsa yatırımcı da yeni iş sahası açmak için aynı durur, yavaşlar; yatırım olmaz, istihdam olmaz iş olmaz, işsizlik çoğalır. Yapacağımız çalışmaların hepsinin bütçesini yaptık. Her şeyi yazılı taahhüt ettik. Kaybedecek bir günümüz yok. Çünkü Türkiye'nin boşa geçirecek bir dakikası yok. Yatırımlarla yeni iş alanlarıyla zenginleşeceğiz. Üreticimizin, çiftçimizin üzerindeki borç yükünü azaltacağız. Borçları en az iki yıl faizsiz olarak erteleyeceğiz."

Babacan, deva ekonomisiyle güçlü, sürdürülebilir ve kapsayıcı büyümeyle topyekûn zenginleşileceğini belirterek şöyle konuştu:

"Bunlar etrafında üç beş zengini görünce işler iyi zannediyor. Bizim zenginlikten anladığımız topyekûn zenginlik. Gençlerin kaçmak değil, yaşamak istediği bir Türkiye için çalışacağız. DEVA Partisi kadınlarla, gençlerle çiftçilerle, emeklilerle, işçilerle, öğretmenlerle, esnafla eşitlik için adalet için yola çıktı. Çözüm haritası belli, çözümün sözcüsü bizler olacağız. Ayrışmayacağız, ayrıştırmayacağız, toplumu kutuplara ayırmayacağız. Hep beraber Türkiye'nin yaralarını saracağız."

Babacan kongrenin ardından ilçede esnaf ziyaretinde bulundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.