DSP Genel Başkanı Aksakal'dan Kurban Bayramı mesajı

ANKARA (AA) - DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Aksakal, mesajında, toplumları bir arada tutan değer yargılarının başında gelen en önemli özelliğin, inanç birliğinin güçlü olması...

08 Temmuz 2022 Cuma 10:11
DSP Genel Başkanı Aksakal'dan Kurban Bayramı mesajı

ANKARA (AA) - DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Aksakal, mesajında, toplumları bir arada tutan değer yargılarının başında gelen en önemli özelliğin, inanç birliğinin güçlü olması olduğunu belirtti.

Önder Aksakal, mesajında şunları kaydetti:

"Milli ve manevi değerlerin koşulsuz sahiplenildiği, coşkuyla yaşandığı, toplumsal bağların güçlendiği, huzur, barış, sevgi ve kardeşlik iklimini pekiştiren bayramlarımız asil Türk milletinin tarihten hasletlerinden biridir.

Bugün dünyada yaşanan açlık, kıtlık, salgın hastalık, terör ve savaşların son bulması dileğiyle, paylaşım duygusunun vücut bulduğu, 'komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' düsturuna inanmış tüm yurttaşlarımızın ve inananların mübarek Kurban Bayramını yürekten kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.