Eskişehir'de AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti'nin 21'inci kuruluş yıl dönümü Eskişehir'de düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin 81 ilinde "Bir olduk 21 olduk" sloganıyla...

14 Ağustos 2022 Pazar 18:19
Eskişehir'de AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti'nin 21'inci kuruluş yıl dönümü Eskişehir'de düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin 81 ilinde "Bir olduk 21 olduk" sloganıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından Hamamyolu Caddesi, İsmet İnönü Caddesi, Kurtuluş Mahallesi ve Sağlık Aile Çay Bahçesi'ne kurulan stantlarda AK Parti'nin yeni yaşı kutlandı.

Kurulan stantlarda vatandaşlara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubu ile 2002 yılından bu yana hükümetlerin Eskişehir'e yaptığı yatırımların yer aldığı "Yatırımlarla Büyüyen Eskişehir" broşürü dağıtılarak çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, "Huzur, istikrar ve refahın teminatı AK Parti'miz 21 yaşında. Millete efendi değil, hizmetkar olarak gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde durmadan, yorulmadan yola devam." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.