“Fabrika açmak gerekirken elimizdekileri satıyoruz”

Saadet Partisi Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Hatice Nihal Korkutan seçime 6 gün kala ankaradanhaber’e açıklamalarda bulundu. Korkutan “Ekonomiyi iyi gibi göstermek çocuk kandırmaktır” dedi.

18 Haziran 2018 Pazartesi 15:28
“Fabrika açmak gerekirken elimizdekileri satıyoruz”

Saadet Partisi Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Hatice Nihal Korkutan  haber sitemize önemli açıklamalarda bulundu. Korkutan halkın en çok işsizlikten yakındığının altını çizdi ve atanamayan öğretmenlerin sayısının da bir hayli fazla olduğunu kaydetti.

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Korkutan sözlerine şöyle devam etti:

“AK Parti’nin Millet İttifakına “şer” ittifakı demesi çok ağır bir itham. HDP’nin müttefiki değiliz. Biz CHP ve İYİ Parti ile ittifak yaptık.  Şer cephesi denilmesi ağır bir itham dinimizde de “haksız yere bir ithamda bulunursanız size döner” deniyor.  İnşallah kendilerine dönecek bu.

İspatları yok kendilerince bir şeyler uyduruyorlar çamur atmaya çalışıyorlar ve kendi seçmenlerini tetikliyorlar.  Kendi  seçmenleri CHP ile ittifak yaptınız teröristlerle ittifak yaptınız diyerek bizi dinlemeden gidiyorlar. Bize karşı da nefret var. Kardeş olmamız gereken bu dönemde ötekileştirmek uzaklaştırmak, birbirimizden nefret ettirmek amacındalar. Bunlar çok yanlış .  Liderlerin halkı birleştirici olması gerekirken aksi yönde hareket etmesi üzücü.

Dış güçler dedikleri her şeyimizi sattıkları küresel sermaye. Fabrika açılması gerekirken elimizde olan fabrikalarımızı sattık. Üretmiyoruz tüketiyoruz. Sadece yatırımlar inşaat sektörüne yapılıyor o da rant sağlamak için .  Ekonomi doğal olarak kötüye gidiyor. Dış güçlere atıp kendilerini temize çıkarmaya çalışıyorlar.

İçinde bulunduğumuz ekonomik durumu görmemek için sağır dilsiz olmak gerekiyor. Ekonomiyi  iyi gibi göstermek çocuk kandırmaca.

Korkutan Türkiye’deki hukuk sistemi hakkında da şunları söyledi: “Türkiyede yargı bağımsız değil anayasa da yargı bağımsız deniyor yargı bağımsız değil. İnsanların adalete güveni yok. Son dönemlerde çok tecrübesiz hakimler görevdeler  yeni  mezunlar . Çok korkuyorlar karar vermeye. Türkiye’de adalet sistemi hiç bu kadar kötü olmamıştı diye düşünüyorum”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.