Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Kırıkkale'de gazetecilerle buluştu

KIRIKKALE (AA) - Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kırıkkale'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.Özdağ, bir restoranda düzenlenen programda, Ahmet Davutoğlu başkanlığında arkadaşlarıyla 2,5 yıl önce partilerini...

01 Temmuz 2022 Cuma 11:41
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Kırıkkale'de gazetecilerle buluştu

KIRIKKALE (AA) - Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kırıkkale'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Özdağ, bir restoranda düzenlenen programda, Ahmet Davutoğlu başkanlığında arkadaşlarıyla 2,5 yıl önce partilerini kurduklarını söyledi.

Ülke genelinde teşkilatlarını kurmak ve örgütlenmek için çaba sarf ettiklerini aktaran Özdağ, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye'nin bir sorunudur. Diğer bir problem ise ekonomik krizdir. Gelecek Partisi ve Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimiz zaman parlamenter sisteme geçişi başlatacağız. 6'lı masanın yapacağı ilk iş cumhurbaşkanlığını kazanmak. Cumhurbaşkanı adayımızı da seçim kararı alındıktan bir hafta sonra açıklayacağız." diye konuştu.

Programa, İl Başkanı Murat Korkmaz ve partililer de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.