İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Karaman'da ziyaretlerde bulundu

KARAMAN (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karaman'ın Ermenek ilçesinde esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.Akşener, bir dizi programlara katılmak üzere geldiği Ermenek'te, Mustafa Sonay Gürgen Parkı'nın...

14 Mayıs 2022 Cumartesi 15:54
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Karaman'da ziyaretlerde bulundu

KARAMAN (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karaman'ın Ermenek ilçesinde esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Akşener, bir dizi programlara katılmak üzere geldiği Ermenek'te, Mustafa Sonay Gürgen Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu'yu makamında ziyaret eden Akşener, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akşener, ilçede kapalı otoparkın temel atma törenine katıldıktan sonra tarihi Zeyve Pazarı'nda esnafla buluştu, vatandaşlarla sohbet etti.

Ermenek Turkuaz Gölü Mesire Alanı'nda düzenlenen motosiklet ve su sporları gösterilerini izleyen Akşener, ardından ilçeden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Meral AkşenerIyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.