Kılıçdaroğlu, Antalya, Manavgat, Marmaris ve Bodrum belediye başkanlarından orman yangınları hakkında bilgi aldı

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir, Manavgat, Marmaris ve Bodrum ilçe belediye başkanlarından orman yangınları hakkında bilgi aldı.CHP'den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun yaşanan orman...

29 Temmuz 2021 Perşembe 21:58
Kılıçdaroğlu, Antalya, Manavgat, Marmaris ve Bodrum belediye başkanlarından orman yangınları hakkında bilgi aldı

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir, Manavgat, Marmaris ve Bodrum ilçe belediye başkanlarından orman yangınları hakkında bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun yaşanan orman yangınları nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı telefonla aradığı belirtildi.

Orman yangınlarının seyri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu'nun, bölge halkına geçmiş olsun dileklerini ilettiği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
Kemal Kılıçdaroğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.