Kılıçdaroğlu, Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerini kabul etti

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ile Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerini kabul etti.CHP'den yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, ulusal ve uluslararası alanda...

04 Kasım 2021 Perşembe 19:58
Kılıçdaroğlu, Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerini kabul etti

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ile Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerini kabul etti.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, ulusal ve uluslararası alanda birçok dalda ödül kazanan Buca Belediyesi Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrencileri tebrik ederek, çalışmaları hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu'nun kabulünde, Buca Belediye Başkanı Kılıç ile Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri de hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.