MHP Merkez Yönetim ve Merkez Disiplin Kurulları Müşterek Toplantısı 10 Şubat'ta yapılacak

ANKARA (AA) - MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisinin Merkez Yönetim ve Merkez Disiplin Kurulları Müşterek Toplantısı'nın 10 Şubat'ta yapılacağını bildirdi.Büyükataman, yazılı açıklamasında, 14 Mart'ta, "İstiklal...

03 Şubat 2021 Çarşamba 12:51
MHP Merkez Yönetim ve Merkez Disiplin Kurulları Müşterek Toplantısı 10 Şubat'ta yapılacak

ANKARA (AA) - MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisinin Merkez Yönetim ve Merkez Disiplin Kurulları Müşterek Toplantısı'nın 10 Şubat'ta yapılacağını bildirdi.

Büyükataman, yazılı açıklamasında, 14 Mart'ta, "İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Türkiye olacak" şiarıyla gerçekleştirecekleri 13. Olağan Büyük Kurultay öncesinde son kez MHP Merkez Yönetim ve Merkez Disiplin Kurulları Müşterek Toplantısı yapacaklarını belirtti.

Toplantıda, gelişen iç ve dış meselelerin değerlendirileceğini aktaran Büyükataman, ayrıca gündemdeki yeni anayasa hususunun da ele alınacağını ve bu konuda kapsamlı çalışma yürütüleceğini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.