Sıfır Atık Kısa Film Yarışması'na başvuru süresi uzatıldı

ANKARA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen, "sıfır atık ve sıfır atığın insan yaşamı ile doğa üzerine etkileri" konulu yarışmaya başvuru süresi 31 Mayıs'a kadar...

21 Mayıs 2021 Cuma 19:26
Sıfır Atık Kısa Film Yarışması'na başvuru süresi uzatıldı

ANKARA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen, "sıfır atık ve sıfır atığın insan yaşamı ile doğa üzerine etkileri" konulu yarışmaya başvuru süresi 31 Mayıs'a kadar uzatıldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Sıfır Atık Projesi'nin tanıtımı ve değerlendirilebilen atıkların ülke ekonomisine katkısı ile atıkların doğaya verdiği zararlara ilişkin öğrencileri düşünmeye sevk edip sıfır atık bilincini ve farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen kısa film yarışmasına son başvuru tarihi 25 Mayıs olarak duyurulmuştu. Bu çerçevede, yarışmaya başvuru süresi 31 Mayıs'a kadar uzatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.