TBMM Başkanı Şentop'tan, Ürdün Milli Günü dolayısıyla Temsilciler Meclisi ve Senato başkanlarına kutlama

TBMM (AA) - TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ürdün Haşimi Krallığı Temsilciler Meclisi Başkanı Sultan Abdelmonem Al-Odat ve Senato Başkanı Faisal El-Fayez'e, Ürdün Milli Günü dolayısıyla tebrik mektubu gönderdi.Şentop, Al-Odat ve El-Fayez'e...

25 Mayıs 2021 Salı 11:51
TBMM Başkanı Şentop'tan, Ürdün Milli Günü dolayısıyla Temsilciler Meclisi ve Senato başkanlarına kutlama

TBMM (AA) - TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ürdün Haşimi Krallığı Temsilciler Meclisi Başkanı Sultan Abdelmonem Al-Odat ve Senato Başkanı Faisal El-Fayez'e, Ürdün Milli Günü dolayısıyla tebrik mektubu gönderdi.

Şentop, Al-Odat ve El-Fayez'e gönderdiği mektupta, Milli Günü dolayısıyla dost Ürdün halkını, Türk milleti ve şahsı adına en kalbi hislerle tebrik ettiğini belirtti.

Türkiye ve Ürdün arasındaki tarihi dostluk ve iş birliğine dayanan ilişkilerin önümüzdeki dönemde de istikrarlı bir şekilde gelişerek devam edeceğine inandığını vurgulayan Şentop, "Müşterek gayretlerimizle yoğunlaştırabileceğimiz parlamentolar arası ziyaret ve temaslar da hiç şüphesiz bu ilişkilerimize olumlu katkılar sağlayacaktır." ifadesini kullandı.

Şentop, Al-Odat ve El-Fayez'in şahsında Temsilciler Meclisi ve Senato üyelerine sağlık ve başarı temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.