Yerel seçime doğru

KARAMAN (AA) - CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Kazancı beldesini ziyaret etti. Ünver, Çatalbadem Mahallesi'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, CHP Kazancı Beldesi Belediye Başkan Adayı...

25 Mart 2019 Pazartesi 11:49
Yerel seçime doğru

KARAMAN (AA) - CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Kazancı beldesini ziyaret etti.

Ünver, Çatalbadem Mahallesi'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, CHP Kazancı Beldesi Belediye Başkan Adayı Uğuz Tekin için destek istedi.

Önce Karaman'a, sonra Türkiye'ye baharın geleceğini ifade eden Ünver, şunları kaydetti:

"Sizler çevre köylerin, kasabaların imrenerek baktığı bir belediyecilik anlayışıyla yönetildiniz. 31 Mart seçimlerinde bu anlayış devam edecek ve yayılacak. Her bir yurttaşımızın aşının ve işinin olduğu, hiçbir yurttaşımızın gelecek endişesi taşımadığı, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın geleceğe güven ve umutla baktığı günler yakındır. Bunu, bugün burada bizi coşkuyla karşılayan, bizden desteğini ve güvenini asla esirgemeyen sizlerle birlikte başaracağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.