Fenerbahçe'de Virüslü Çıkan Futbolcunun Adı...

Fenerbahçe Kulübü'nün, bir futbolcu ve bir sağlık heyeti çalışanında koronavirüs bulgularına rastlandığını açıklamasının ardından test sonucunun pozitif çıkan futbolcunun Max Kruse olduğu ortaya çıktı.

26 Mart 2020 Perşembe 10:37
Fenerbahçe'de Virüslü Çıkan Futbolcunun Adı...

Fenerbahçe'de corona virüs şoku devam ediyor. Fenerbahçe Beko’da tüm oyuncular, teknik ekip ve yöneticiler teste girerken, idari menajer Cenk Renda’nın corona virüs testi pozitif çıkmıştı. Futbol takımında bir oyuncu ve bir sağlık personelinde covid-19 bulgularına rastlandı ancak Sarı lacivertli futbolcunun kim olduğunu açıklanmadı.

Testi pozitif çıkan Max Kruse
Edilen bilgiye göre Fenerbahçe'de corona virüs bulgularına rastlanan isim Alman futbolcu Max Kruse. Yıldız futbolcu tedavisi yapılması için hastaneye sevk edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.