Hilal bebek dünyaya gözlerini ambulansta açtı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de hamile bir kadın, ambulansta doğum yaptı.Odunpazarı ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Fadime Cankıymaz'ın doğum sancısı tutunca, yakınları 112 Acil Servis Komuta Merkezi'ni arayıp yardım istedi.Verilen...

15 Mart 2022 Salı 10:37
Hilal bebek dünyaya gözlerini ambulansta açtı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de hamile bir kadın, ambulansta doğum yaptı.

Odunpazarı ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Fadime Cankıymaz'ın doğum sancısı tutunca, yakınları 112 Acil Servis Komuta Merkezi'ni arayıp yardım istedi.

Verilen adrese 8 dakikada ulaşan Odunpazarı 13 No'lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ekibi, Cankıymaz'ı ambulansa alarak Eskişehir Şehir Hastanesi'ne götürmek için yola çıktı.

Doğumun başladığını fark eden acil tıp teknisyenleri Serap Bozok ve Yasin Tok ile paramedik Muhammet İnanç Erboğa, hastane yolunda doğumu gerçekleştirdi.

Sağlıklı bir kız bebek dünyaya getiren Cankıymaz, hastaneye ulaştırılarak yenidoğan servisine alındı. Aile, bebeğe "Hilal" adını verdi.

Anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
BebekAmbulans112
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.