Yiğiner'den SMA Tip2 hastası minik Mira Lina için destek çağrısı

SMA Tip2 Hastası minik Mira Lina'nın babası Cihan Pala ve annesi Şeyda Pala, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner'e makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

02 Aralık 2020 Çarşamba 15:57
Yiğiner'den SMA Tip2 hastası minik Mira Lina için destek çağrısı

SMA Tip2 Hastası minik Mira Lina'nın babası Cihan Pala ve annesi Şeyda Pala, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner'e makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.  Pala çiftinin ziyaretine Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fatih Raşit Neşeli de eşlik etti.

ANKESOB Başkanı Yiğiner,  Ankara’nın Çubuk ilçesinde yaşayan Cihan Pala ve  Şeyda Pala çiftinin SMA hastalığı teşhisi konulan 2,5 yaşındaki kızı Mira Lina’nın hayata tutunabilmesini sağlayacak ilaçların alınabilmesi ve tedavinin yapılabilmesi için başlatılan yardım kampanyasına destek çağrısı yaptı.

Başkan Yiğiner, "SMA Tip2 hastalığıyla mücadele eden Mira Lina evladımızın annesi Şeyda Hanımefendi ve babası Cihan Beyefendiyi ağırladık. Mira Lina evladımızın tedavi süreci hakkında bilgi alarak, maddi ve manevi yanlarında olduğumuzu kendilerine belirttik. SMA Tip2 Hastası minik Mira Lina,  çok pahalı olan tedavisi için kendisine uzanacak yardım ellerini bekliyor. Bu zorlu yolda Mira Lina yavrumuzun yanında olalım." dedi.

Yiğiner, yardım etmek isteyenler için de hesap numarasını paylaştı: IBAN TR20 0006 4000 0014 2700 5054 98 - Alıcı: Şeyda Pala.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.